Arbeidsrecht

Heeft u als werkgever of werknemer een arbeidsrechtelijk probleem? LWYRS advocaten arbeidsrecht lost het op. Of het nu gaat om een arbeidsconflict, disfunctioneren, ontslag, statutair bestuurder, reorganisatie, sociaal plan, medezeggenschap, arbeidsongeschiktheid, arbeidsovereenkomst, cao, flexibele arbeidsrelaties, medezeggenschap, concurrentiebeding, overgang van onderneming of privacy. Uiteenlopend van advies tot onderhandelen tot procederen.

Wat onderscheidt LWYRS advocaten arbeidsrecht van andere kantoren? We beginnen niet standaard bij het wetboek maar bij de oplossing. Wij zijn ons ervan bewust dat een cliënt meestal onbedoeld verstrikt is geraakt in een probleem en er niet op uit is dat verder te juridificeren. Cliënten zijn doorgaans op zoek naar de oplossing voor een probleem. En als de wet daarin een rol kan spelen, prima. Wij vragen ons bij iedere zaak af: hoe gaan we dit oplossen? Onze werkwijze is proactief, dynamisch, creatief en to-the-point. Resultaatgericht met een zorgvuldige afweging tussen inspanning, kosten en resultaat. Belangrijk aspect daarbij is dat juridische adviezen direct in de praktijk kunnen worden gebracht.

Wij koppelen een ‘open mind’ om oplossingsgericht te werken, aan daadkracht om zaken ook echt voor elkaar te krijgen, ze succesvol af te ronden. Of, zoals de Engelsen zeggen, ‘to close cases’. Dat is waar we voor staan. Want gewone advocatenkantoren zijn er al genoeg.

LWYRS. Open minds close cases.

Bel me terug

BEL MIJ TERUG