Samenwerking

LWYRS advocaten arbeidsrecht werkt samen met Margareth van Dommelen. Na haar studie Communicatie aan het Ichthus College te Den Haag, heeft Margareth van Dommelen in 2014 de studie Nederlands recht (specialisatie arbeidsrecht) aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Margareth van Dommelen is al enige jaren werkzaam als juridisch personeelsadviseur onder de naam Van Dommelen MKB Advies. De combinatie arbeidsrechtspecialist en personeelsadviseur maakt dat Margareth uitstekend aanvoelt waaraan een organisatie behoefte heeft.

Margareth is een praktisch jurist. Zij richt zich op het midden- en kleinbedrijf alsmede op particulieren die arbeidsrechtelijk juridisch advies nodig hebben en dit eventueel ook uitgevoerd willen zien. Denk hierbij aan het juridisch checken en opstellen van arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, het begeleiden en uitonderhandelen van een vaststellingsovereenkomst, het opmaken van personeelsdossiers en het begeleiden van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Naast de gedegen juridische kennis waarmee Margareth adviseert en ondersteunt, heeft zij ook gevoel voor de wijze van communiceren. Communicatie vindt plaats op een efficiƫnte, doelgerichte, duidelijke en begrijpelijke wijze. De adviezen van Margareth zijn pragmatisch en goed uitvoerbaar zonder dat nodeloos ingewikkeld wordt gedaan.

Indien een zaak de inzet vraagt van een ander specialisme dan het arbeidsrecht, kent LWYRS advocaten arbeidsrecht nauwe samenwerking met gespecialiseerde advocaten.

Bel me terug

BEL MIJ TERUG